Psycholichamelijke therapie

Een crisis wil niet zeggen dat het verleden verkeerd was, het is vooral een teken dat er iets wil/moet veranderen voor de toekomst “

Als volwassene komt men vaak op een punt waar men alleen moeilijk uitkomt. De creativiteit en mechanismes van voordien lijken het niet meer te doen, of soms komen zaken van buitenaf het “evenwicht” verstoren.

In de begeleiding wordt de cliënt begeleid om zijn levenskracht te (her)ontdekken en sommige oude, soms tot nog toe onbewuste, nutteloze patronen uit te klaren en los te laten. Op die manier komt de volwassene tot zijn reële behoeften, kan hij vertroebelde rollen loslaten en komen tot zelfrealisatie, tot het realiseren van wie hij echt is.

In deze therapie heeft het lichaam en het lichaamswerk met dialoog een centrale rol. Craniosacraaltherapie en Posturale Integratie, aangevuld met bijkomende opleidingen, vormen de basis van deze benadering.

De bedoeling is ten volle te kunnenn leven, met wat het leven te bieden heeft en ook met wat het leven met zich meebrengt.

Mogelijkheden: individuele sessies in Brussel en in Gembloux/ op afspraak.

Advertentie